top of page
Stephanielangezaalfotografie-195_edited.jpg
KOM JE VOOR HET EERST BIJ ZO MARLEEN?
WELKOM!

TREAT // TRY-OUT // TRAVEL

Kom je voor het eerst bij Zo Marleen? Geweldig! Ons advies is om te starten met de 'First Date' of 'Your first long date with Zo Marleen'. Een (verkwikkende korte) behandeling, uitgebreide skin check met huidadvies en daarnaast ook verantwoorde & goede producten om thuis te ontdekken. De productenkit die jij mee naar huis krijgt heeft een minimale waarde van € 135,00. 

FIRST DATE l Van € 165,00 voor slechts € 135,00

Speciaal ontwikkeld voor uw huidwensen. Want u wil toch het allerbeste voor uw huid? Kies voor een gezonde en stralende huid met huidverbeterende en doeltreffende producten voor thuisgebruik. Prachtig om cadeau te geven, zelf te proberen of voor tijdens uw vakantie.

Deze korte behandeling bestaat uit een intake, skin check, reiniging, dieptereiniging, een verzorgende afsluiting en uitleg van de producten kit.

Wilt u gelijk genieten van een volledige behandeling? Ook dat kan! 

Wij luisteren graag naar uw wensen als klant & daar was dit er één van. Een welkomsbehandeling met alles erop en eraan!


YOUR FIRST LONG DATE WITH ZO MARLEEN l Van € 205 voor slechts € 165

Een basic behandeling van 60 min, uitgebreide skin check met huidadvies en daarnaast ook de  verantwoorde & goede producten om thuis te ontdekken. 

De behandeling bestaat uit een intake, skin check, reiniging, dieptereiniging, masker, ontspannende massage, een verzorgende afsluiting & uitleg van de producten kit.

Stephanielangezaalfotografie-194_edited_edited.jpg
bottom of page