top of page
Stephanielangezaalfotografie-241_edited.jpg
DERMAPEN4 - Microneedling

Bij Zo Marleen staan we bekend om onze doelgerichte Dermapen4 behandelingen, waarbij we met behulp van microneedling de gezondheid van jouw huid verbeteren. Met jarenlange ervaring en bewezen resultaten streven we ernaar om de mooiste en meest effectieve resultaten te behalen.

Waarom en wanneer kies je voor een Dermapen4 behandeling?

Hieronder hebben wij een mooie opsomming gemaakt voor jouw om een snel overzicht te krijgen waar een dermapen4 behandeling goed voor is of wat voor resultaten je zou mogen verwachten! 

Effectieve huidverbetering

Dermapen4 is een bewezen methode voor het verbeteren van de algehele huidconditie. Het stimuleert de natuurlijke regeneratieprocessen, bevordert de collageen en elastine productie, verjongt de huid effectief én het maakt jouw huid barrière gezonder, sterker en dus weerbaarder. 

Persoonlijk afgestemd

Geen enkele huid en huidwens is het zelfde. Bij elke behandeling stellen wij een op maat gemaakte 'Cocktail' samen die wij in de huid kunnen needlen in de juiste huidlaag.

Bewezen resultaten

Onze klanten zijn zeer postief over het verschil en de veranderingen die ze ervaren na onze Dermapen4 behandelingen. Van verbeterde huidtextuur tot een jeugdigere uitstraling, we streven naar de mooiste resultaten.

In te zetten bij veel huidwensen

Kom je nou voor huidverjonging, verminderen van onzuiverheden, littekens, verfijning van grove poriën, vermindering van roodheden of wil je een meer glowy skin. Of wil jij jouw huid een echte boost geven en voor maanden aan het werk zetten? Wij kiezen dan het liefst voor deze behandeling.  

Wat is een Dermapen4 Behandeling?

Dermapen, of microneedling, is een geavanceerde behandeling waarbij fijne naaldjes op de huid worden aangebracht om microscopisch kleine openingen te creëren. Dit stimuleert de natuurlijke genezingsprocessen van de huid, waardoor collageen en elastine worden gestimuleerd.

Hoe gaat een Dermapen4 behandeling te werk?

Intake & behandelplan

Allereerst starten wij natuurlijk met een intake om zo jouw huidwens en doel te bespreken, maar ook om te kijken naar jouw levenstijl en medische achtergrond. Laten we er voor nu even vanuit gaan dat we jouw mogen behandelen. Dan komt het onderdeel behandelplan opstellen. Hierbij horen ook een aantal producten voor thuis. Want wij kunnen het niet alleen, wij moeten gaan samenwerken om jouw uiteindelijke doel te behalen. Daarbij zijn het ook kostbare behandelingen, dus het zou zonde zijn dat je producten gebruikt die niet voor het gewenste resultaat gaan zorgen. 

Behandeling

Afgestemd op jouw huidwens of probleem gaan wij vervolgens te werk. Denk hierbij aan het mengen van de juiste 'Cocktail' maar ook gaan we ervoor zorgen dat we in de juiste huidlaag gaan needlen. 

Hersteltijd

Dermapen heeft minimale downtime, waardoor je snel kunt terugkeren naar jouw dagelijkse activiteiten. Je moet er rekening houden dat je de eerste 48 uur warmte onwikkeling moet vermijden, denk hierbij aan sporten, sauna, zwemmen enz. Uiteraard moet je ook rekening houden met de zon en ook altijd een SPF gebruiken. 

Nazorg

Je krijgt van ons ook altijd een nazorg formulier mee of opgestuurd en een cream die je de eerste 48 uur mag aanbrengen.  

ECHTE KLANTEN, ECHTE RESULTATEN

'Na haar 3e zwangerschap kreeg ze ineens last van lichte striae, waar ze zich aan stoorde. Ze was al een tijdje klant bij mij dus ze wist al dat het mogelijk was bij ons. Dit prachtige resultaat hebben wij al behaald na 1 behandeling. Samen hebben we ervoor gekozen om er nog één te doen om meer verschil te maken. Het zit er nog wel ietsjes, maar dan op de achtergrond. Zo zal het ook blijven, want gescheurde huid kan je niet ineens weer volledig intact maken. 

Deze klant was heel erg blij en durft weer sneller de bikini aan te trekken!

 

Behandeling instituut: Dermapen4 .

WhatsApp Image 2024-01-25 at 15.45.32.jpeg

'Met het resultaat ben ik ontzettend blij, mijn huid is door de Dermapen aan het werk gezet, dat voel én zie je. Ondanks dat ik het needle deel niet prettig vind, zie ik er niet tegenop om bij Marleen op de stoel te liggen. Het masker voelt heerlijk verkoelend.' 

- Angelien

 

Behandeling instituut: Dermapen4

Thuis product gebruik: Velvet Creamy Milk, Velvet Mist, Energetic Dream, en SPF 50.

Sinds eind juli 2019 komt Elselot bij mij in de salon. Ze kwam bij mij terecht omdat ze last had van haar onzuivere huid. De eerste behandeling hebben we een basis behandeling gedaan waarbij ze de try-out box mee naar huis heeft genomen. Begin februari kreeg ik een appje dat het zo ontzettend goed gaat met haar huid. Thuis gebruikt ze het 6 stappenplan, zijn er een aantal dingen in overleg veranderd en dit is het resultaat na 6 huidverbeterende behandelingen.

 

Behandeling instituut: Dermapen4 en Fruitzuurbehandelingen

Thuis product gebruik: Velvet Creamy Milk, Illuminating Mist, Rebalancing power, Rebalancing Splash, Skin peel 10%, Delight Touch, BB Bronzer en SPF 50.

DERMAPEN4 BEHANDELINGEN

Stephanielangezaalfotografie-239.jpg

Gezicht 

€ 130,00

In te zetten bij huidverjonging, rimpels, lijntjes, acne, littekens, pigmentatie problemen, rosacea, couperose, grove poriën en voor een algehele boost voor jouw huid. 

Stephanielangezaalfotografie-239.jpg

Gezicht + Fruitzuur

€ 145,00

Fruitzuur kan een waardevolle toevoeging zijn om de effectiviteit te verhogen en specifieke huidproblemen aan te pakken. 

- Betere exfoliatie

- Huidverjonging

- Vermindering van pigment

- (Acne) littekens

- Hydratatie

Stephanielangezaalfotografie-239.jpg

Striae 

Heb je door de zwangerschap of in jouw pubertijd last gekregen van striae? Dan is deze behandeling perfect voor jou.

Nieuwe onderzoeken wijzen uit dat het verstandig is om zo snel mogelijk te starten (na 6 werken)

Vanaf € 115,00

Stephanielangezaalfotografie-239.jpg

Litteken klein

Zorgt voor huidvernieuwing in de diepere huidlagen. Littekenweefsel wordt afgebroken en gezond weefsel wordt aangemaakt. Het resultaat is een stevigere, egalere en soepelere huid.

Nieuwe onderzoeken wijzen uit dat het verstandig is om zo snel mogelijk te starten (na 6 werken)

Vanaf € 90,00

Stephanielangezaalfotografie-239.jpg

Litteken groot

Zorgt voor huidvernieuwing in de diepere huidlagen. Littekenweefsel wordt afgebroken en gezond weefsel wordt aangemaakt. Het resultaat is een stevigere, egalere en soepelere huid.

Nieuwe onderzoeken wijzen uit dat het verstandig is om zo snel mogelijk te starten (na 6 werken)

Vanaf € 115,00

Stephanielangezaalfotografie-239.jpg

Keizersnede

Heb je door de zwangerschap of in jouw pubetrijd last gekregen van strae? Dan is deze behandeling perfect voor jou.

Nieuwe onderzoeken wijzen uit dat het verstandig is om zo snel mogelijk te starten (na 6 werken)

€ 115,00

WAT DOET DE DERMAPEN4 MET JOUW HUID?

Naamloos.png

De Dermapen maakt met loodrechte, trillende bewegingen met minuscule naaldjes gerichte microwondjes in de huid (1). Hierdoor wordt het natuurlijk herstel en genezingsproces in de huid geactiveerd (2) en wordt de productie van nieuw collageen verhoogt (3).

Stephanielangezaalfotografie-243_edited.jpg
bottom of page