top of page
Stephanielangezaalfotografie-7.jpg

ALWAYS ON FLEEK

(SEMI) PERMANENTE MAKE-UP

Bij permanente make-up (PMU) wordt er door middel van een ultradunne naald, die razendsnel op en neer gaat, een speciale huidvriendelijke pigmentatievloeistof in de huid gebracht. Het doel van PMU is om de juiste kleur op de juiste plaats aan te brengen voor een optimaal resultaat.

De PMU behandelingen voeren wij niet zelf uit. Het is specialistisch werk en daarom laten wij dit uitvoeren door een specialist. Eens per 8 weken huren wij hier Bente voor in. Ze heeft hier meerdere opleidingen voor gevolgd, bijvoorbeeld de masterclass shadow eyeliner en de ombre powder brows. Ze heeft het junior keurmerk van Perfect Eyelash ontvangen waarmee ze aantoont dat zij haar werk perfect vinden. Hiermee is Bente de specialist waar wij naar op zoek waren.

De apparatuur waarmee gewerkt wordt heeft een CE keurmerk. Daarnaast zijn ook alle behandlingen gekeurd door de GGD.

Wenkbrauwen, ze zijn bij iedereen anders. De één heeft bijna geen wenkbrauwen, de ander heel vol. Om het gewenste resultaat te bereiken is het belangrijk om wenkbrauwen te creëren welke bij jou passen. 

 

Vervolgens worden de wenkbrauwen eerst uitgetekend zodat je goed kan zien of de kleur of vorm toch nog aangepast moeten worden. 

De specialist zal altijd advies geven, maar de eigen inbreng is uiteindelijk natuurlijk doorslaggevend. Vanuit de definitieve tekening wordt alles overgetrokken, waardoor er niets mis kan gaan! 

Daarnaast hebben we natuurlijk ook nog de eyeliner in ons PMU assortiment. Eyeliner heeft als voordeel dat het nooit echt weg zal gaan. Het resultaat is tot 5 jaar na het zetten zichtbaar. Daarna zal de kleur langzaam iets gaan vervagen.

WhatsApp Image 2022-04-14 at 5.42.24 PM.jpeg
WhatsApp Image 2022-04-15 at 11.13.17 PM.jpeg
WhatsApp Image 2022-04-14 at 5.42.24 PM (1).jpeg

Je gezicht is het onderdeel van je lichaam waar als eerste naar gekeken wordt en draagt hierdoor veel bij aan jouw identiteit: “The face is the mirror of the mind”. Het verzorgen van je gezicht geeft je meer zelfvertrouwen en zorgt ervoor dat je kunt uitstralen wie je wilt zijn.  Want die vervelende haartjes willen we natuurlijk liever niet hebben, de perfecte oplossing is daarom; harsen! 

Daarbij kunnen we de wenkbrauwen natuurlijk ook niet vergeten. Wenkbrauwen in de juiste vorm kan veel goed doen voor je gezicht. Het brengt extra aandacht naar je ogen en geeft je gezicht een open uitdrukking. Het laat zelfs je ogen groter lijken en het kan je er zelf jonger uit laten zien.

WhatsApp Image 2022-04-15 at 9.55.04 PM.jpeg

PRIJZEN PERMANENTE MAKE-UP
POWDER BROWS l € 325,00
INFRALASH BOVEN EN ONDER l € 195,00

INFRALASH BOVEN l € 150,00
SHADOW EYELINER BOVEN l € 325,00
SHADOW EYELINER BOVEN EN ONDER l € 350,00
EYELINER NORMAAL BOVEN l € 225,00
EYELINER NORMAAL BOVEN EN ONDER l € 295,00

WENKBRAUWEN BIJWERKEN +- 1 JAAR l € 110,00
WENKBRAUWEN BIJWERKEN +- 2 JAAR l € 150,00
EXTRA TOUCH UP l € 50,00

INTAKE l € 25,00

Stephanielangezaalfotografie-7.jpg

ALWAYS ON FLEEK

bottom of page