top of page
Treatment_5_f18d07df-6b58-4967-9d50-8a6383fd7f34.jpg

Verjongen en revitaliseren

De krachtpatser van alle anti-aging behandelingen. Ultraceuticals A-Zyme™ Peel is een niet-invasieve huidverjongingsbehandeling die de bewezen anti-verouderingsingrediënten Retinol (Vitamine A) en Bromelaïne combineert om de huid te verfrissen, hydrateren en voller te maken. Werkt om fijne lijntjes en rimpels drastisch te verminderen, de teint gelijkmatig te maken en de helderheid van de huid te verbeteren.

 

Goed in te zetten bij: fijne lijntjes en rimpels, verkleuring.

Uitstraling & Glans

Ultraceuticals Brightening Accelerator-masker bevat een krachtige mix van alfahydroxyzuur (AHA's), salicylzuur (BHA), niacinamide (vitamine B3) en verhelderende middelen die helpen de huid weer op te laten duiken en de helderheid en helderheid van de huid te herstellen.

 

Goed in te zetten bij: Doffe, vlekkerige, ongelijkmatige teint.

Treatment_1.jpg
Treatment_2.jpg
Treatment_2.jpg

Matteren & Verhelderen

Ultraceuticals Mandelic Acid peeling is een Alpha Hydroxy Acid (AHA) peeling die zich richt op overtollige olie- en celopbouw en de huid diep reinigt, waardoor de huid helder wordt.

 

Goed in te zetten bij: Vette, verstopte, acne-gevoelige huid.

Hydrateren & Verstevigen

Ultraceuticals Lactic Peel is een alfahydroxyzuur (AHA), geschikt voor de huid die tekenen van vroegtijdige veroudering vertoont, zoals fijne lijntjes, rimpels en verkleuring als gevolg van schade door de zon. Melkzuur werkt om het hydratatieniveau van de huid te verhogen voor een stevigere, jeugdiger ogende huid.

 

Goed in te zetten bij: Droge, vochtarme, doffe.

Treatment_1.jpg
Treatment_5_f18d07df-6b58-4967-9d50-8a6383fd7f34.jpg

Jong & Gevoelig

Deze zachte PHA-peeling maakt gebruik van Gluconolacton om op een zachte manier te exfoliëren, te hydrateren, op te vullen en oppervlakte-onzuiverheden te reinigen om de verschijning van fijne lijntjes te verminderen en een gelijkmatige teint te bevorderen. Natriumhyaluronaat en panthenol kalmeren en verzachten terwijl ze de natuurlijke barrière van de huid versterken. Dit resulteert in een verbetering van de verschijning van gedehydrateerde, doffe en grove huidtextuur.

 

Goed in te zetten bij: Droogte & Dehydratatie, gevoeligheid & roodheid. Ook in te zetten bij Psoriasis en Eczeem 

bottom of page