top of page
Stephanielangezaalfotografie-108_edited.jpg

TREAT YOUR FEET

Regelmatig een bezoekje aan de pedicure is zeker geen overbodige luxe. Naast het behandelen van de voeten wordt er bij ons altijd direct een controle gedaan om uw voeten zo lang mogelijk pijnvrij te houden.

Stephanielangezaalfotografie-110.jpg

PEDICURE BASIS

€ 40,00

Anamnese van de voeten, voeten desinfecteren, teennagels knippen, eelt verwijderen, eventueel likdoorns verwijderen of ingegroeide/verharde nagels behandelen, eelt en nagels mechanisch afwerken, nagel omgeving reinigen en een heerlijke voeten crème.

PEDICURE BEHANDELINGEN

Stephanielangezaalfotografie-109_edited.

PEDI PARTY

€ 82,50

Pedicure basis en dan maken wij er een extra feestje van om deze behandeling uit te bereiden met een voetenmasker, gellak en een heerlijke voetenmassage!

Stephanielangezaalfotografie-103_edited.jpg

PEDICURE COLOUR

€ 57,50

Pedicure basis die wij afsluiten met het lakken van jouw teennagels met gellak. De kleur blijft wel 6 tot 8 weken super mooi en strak zitten. Vaak worden het vervangen doordat de uitgroei te erg wordt. 

Stephanielangezaalfotografie-110.jpg

PEDICURE CHILL

€ 57,50

Pedicure basis en dan volledig gericht op ontspanning, heerlijke voetscrub, masker en massage. Echte verwennerij voor jouw voeten

Stephanielangezaalfotografie-110.jpg

LOSSE BEHANDELING

€ 22,50

Heb je last van een specifiek probleem? Zoals een ingegroeide teennagel, likdoorn, kloof of wil je alleen je nagels laten knippen? 

Boek dan deze behandeling, geschikt voor één probleem!

Stephanielangezaalfotografie-110.jpg

GELLAK VOETEN

€ 32,50

Wilt u lang genieten van mooi gelakte nagels? Dan is gellak perfect voor u! Keuze uit heel veel verschillende kleuren en u kant zeker 6 weken genieten van uw prachtig gekozen kleur.

Stephanielangezaalfotografie-110.jpg

LCN NAGELREPARATIE

€ 20,00 tot € 60,00

We kunnen uw teennagel gedeeltelijk of zelfs helemaal repareren en corrigeren zodat u weer een mooie, goed verzorgde teennagel heeft. 

€ 19,95 per nagel met een maximum van € 54,95

LCN WILDE PEDIQUE - Complete set € 55,00 
Perfect om uw schimmel of beschadigde nagel er weer helemaal gezond eruit te laten zien. 

LCN WILDE PEDIQUE - French Pedicure € 60,00 
Mooi verzorgde nagels met een wit randje. Je zult niet meer zien van uw schimmel of beschadigde nagel. 

LCN WILDE PEDIQUE - Per nagel € 20,00

We kunnen uw teennagel gedeeltelijk of zelfs helemaal repareren en corrigeren zodat u weer een mooie, goed verzorgde teennagel heeft. Deze gel die onder een UV-lamp wordt uitgehard, is elastisch en past zich aan aan de bewegingen van de nagel en voet tijdens het lopen.

NICE TO FEET YOU € 57,50

Tijdens deze behandeling wordt er extra aandacht gegeven aan de anamnese en de voetencheck. U kunt tijdens deze afspraak veel tips verwachten om uw voeten zo lang mogelijk pijnvrij te houden. Daarnaast stellen wij een persoonlijk behandelplan voor u samen en starten wij gelijk met de eerste basic voetbehandeling. Als extraatje krijgt u een echte traktatie voor uw voeten mee, de heerlijke voetenplus crème. 100% natuurlijk en deze creme laat uw voeten weer zacht aanvoelen.

bottom of page