top of page
Stephanielangezaalfotografie-185.jpg
BAANBREKENDE RESULTATEN MET BEWEZEN EFFECTEN!
LEVEL 2
Ziet uw huid er dof en vermoeid uit? Verschijnen er rimpels en plooien? Heeft u last van onzuiverheden, pigmentvlekken of coupersose? Met deze behandelingen worden uw huid uitgedaagd. Uw huidwensen worden effectief behandeld met liftende bindweefselmassages, fruitzuren, ampullen & speciaal maskers.
 
Deze toonaangevende therapeutische behandelingen mag ik uitvoeren omdat ik speciaal opgeleid ben tot Therapeutic Skincare Specialist. 
Een enkele behandeling geeft uw huid zeker een enorme boost, maar wilt u echt huidverbeterend gaan werken dan zijn er meerde behandelingen nodig. Alle onderstaande behandelingen zijn ook als kuurbehandeling in te zetten. Dit zorgt ervoor dat u een stukje dichterbij uw schoonheidsideaal komt. 
THERAPEUTIC SKINCARE TREATMENTS
 
SKIN BOMB TREATMENT +- 45 MIN l € 75,00Deze behandeling voorziet jouw huid van een explosie aan intensieve werkstoffen en geeft de huid een prachtige glow. Je ziet na één treatment al direct resultaat! Tijdens deze behandeling worden intensieve producten als de Mandelico Glow Peel en de Spicy Skin Shock gecombineerd met de toepassing van meerdere krachtige ampullen in éen behandeling.

QUICK ACNE TREAT +- 30 min l alleen te boeken bij acne l € 45,00
Deze behandeling is alleen te boeken als jij last heb van acne, onzuiverheden of mee-eters! 
Een korte, krachtige behandeling die jouw huid weer een snelle boost geeft & een reinigende werking heeft. 


THERAPEUTIC +- 60 MIN l € 90,00
Een therapeutic behandeling voor intensieve huidverbetering. Incl. fruitzuur, bindweefselmassage en een speciaal masker aangepast op uw huidwens of huidprobleem. Zeer geschikt om rimpels aan te pakken! Maar wij voeren deze behandeling ook uit bij de couperose en rosacea huiden dan maken wij alleen een andere switch qua gespecialiseerde massage en het type masker. 


THERAPEUTIC +- 45 MIN l € 65,00
Een therapeutic behandeling voor intensieve huidverbetering. Incl. fruitzuur, bindweefselmassage en een masker moment. Zeer geschikt om rimpels aan te pakken!
bottom of page