Stephanielangezaalfotografie-89_edited.j
OOGVERBLINDENDE RESULTATEN ZONDER CHIRURGIE!
LEVEL 3

 

 

 

Revolutionaire huidverbetering zonder chirurgie!

Oogverblindende resultaten met de Cosmedische Huidtherapie!

 

Ieder mens is bijzonder, uniek en prachtig. Daar mag u trots op zijn! Maar soms ontstaan met het verstrijken van de jaren fijne lijntjes en pigmentvlekken in het gezicht of zijn er littekentjes aanwezig. Erg vervelend en het ontsiert de huid.

 

Zo Marleen wilt u graag helpen uw stralende huid terugkrijgen door het creëren van nieuwe, jonge en vooral gladde huid. Te mooi om waar te zijn denkt u?

Het geheim: de High Tech Diamond Touch.

 

Speciaal voor u ontwikkelde ik een revolutionair en compleet huidverbeteringsconcept, voor specifieke huidwensen of huidproblemen, gelieerd aan de medische wetenschap. Unieke behandelingen zonder chirurgie en met oogverblinde resultaten anno 2025; nu al voor iedereen bereikbaar!

 

Afhankelijk van uw huidwens of huidprobleem, ondergaat uw huid een zorgvuldig op elkaar aangesloten stappenplan. De behandeling begint met een fruitzuurpeeling, gevolgd door een intensieve bindweefselmassage voor een kick-start van de collageenproductie. In de volgende stap wordt er maximale verbetering van huidstructuur bereikt met het High Tech Diamond Touch apparaat en Serum infusion. Een pijnloze behandeling met resultaat: een nieuwe, jonge en vooral gladde huid. U gaat weer stralen!

 

MEER INFORMATIE?

Maak kennis met uw nieuwe verslaving. Ik vertel u graag meer over de mogelijke behandelingen voor uw huid. Maak vandaag nog een afspraak!

REAL CLIENT REAL REVIEW

 

'Ik was nogal sceptisch in het begin en geloofde niet dat het daadwerkelijk zo'n verschil kon zijn na 60 min. Ik heb het eerst een weekje aangekeken en daarna meteen een kuur behandeling geboekt en de producten aangeschaft. 

- Yvonne

 

Behandeling instituut: Diamond Touch Therapy. Glycol Therapy 35%, Bindweefselmassage, Diamond Touch, Botuline Masq en aflsluitende verzorging. 

Thuis product gebruik: Velvet Creamy Milk, Velvet Mist, Microdermabrasion Polish, Energetic Power, Derma Sculpture, Delght Touch en BB Golden Honey.

COSMEDICAL SKINCARE TREATMENTS

 

+- 75 MIN € 134,95

Een cosmedical behandeling voor intensieve huidverbetering. Incl. Diamond Touch, fruitzuur, bindweefselmassage en een botuline mask.

+- 60 MIN € 109,95

Een cosmedical behandeling voor intensieve huidverbetering. Incl. Diamond  Touch, fruitzuur en een intensieve bindweefselmassage.

+- 45 MIN € 89,95

Een cosmedical behandeling voor intensieve huidverbetering. Incl. Diamond Touch en bindweefselmassage.

Stephanielangezaalfotografie-89.jpg