top of page
Stephanielangezaalfotografie-165_edited.jpg
OOGVERBLINDENDE RESULTATEN ZONDER CHIRURGIE!
LEVEL 3

JULLIE ABSOLUTE FAVORIET!

 

Ieder mens is bijzonder, uniek en prachtig. Daar mag u trots op zijn! Maar soms ontstaan met het verstrijken van de jaren fijne lijntjes en pigmentvlekken in het gezicht of zijn er littekentjes aanwezig. Erg vervelend en het ontsiert de huid.

Bij een Diamond Touch behandeling ondergaat de huid een revolutionaire mechanische peeling: de huid wordt gepolijst en geëgaliseerd, maar blijft vrij van irritaties. De vacuümkracht van de Diamond Touch zuigt de huid tegen de 100% zuivere diamanten behandeltip aan en stimuleert de diepe doorbloeding en geeft een stralende teint. Via serum infusion wordt de huid voorzien van hoog geformuleerde werkstoffen die de diepgelegen cellen activeren en de aanmaak van collageen, elastine en hyaluron stimuleren! Zo kan intensiever en op een dieper level huidproblemen en huidwensen behandeld worden. 

 

Afhankelijk van uw huidwens of huidprobleem, ondergaat uw huid een zorgvuldig op elkaar aangesloten stappenplan. De behandeling kan bestaan uit een fruitzuurpeeling, intensieve bindweefselmassages voor een kick-start van de collageenproductie. Last but nog lease; maximale verbetering van uw huidstructuur bereiken wij met het High Tech Diamond Touch apparatuur en Serum infusion. Een pijnloze behandeling met resultaat: een nieuwe, jonge en vooral gladde huid. U gaat weer stralen!

 

MEER INFORMATIE?

Maak kennis met uw nieuwe verslaving. Ik vertel u graag meer over de mogelijke behandelingen voor uw huid. Maak vandaag nog een afspraak!

REAL CLIENT REAL REVIEW

 

'Ik was nogal sceptisch in het begin en geloofde niet dat het daadwerkelijk zo'n verschil kon zijn na 60 min. Ik heb het eerst een weekje aangekeken en daarna meteen een kuur behandeling geboekt en de producten aangeschaft. 

- Yvonne

 

Behandeling instituut: Diamond +- 75 min. Glycol Therapy 35%, Bindweefselmassage, Diamond Touch, Botuline Masq en aflsluitende verzorging. 

Thuis product gebruik: Velvet Creamy Milk, Velvet Mist, Microdermabrasion Polish, Energetic Power, Derma Sculpture, Delight Touch en BB Golden Honey.

DIAMOND SKINCARE TREATMENTS

 

DIAMOND SKIN BOMB MASQ +- 60 min l € 130,00 

Deze unieke diamanten behandeling voorziet jouw huid van een explosie aan intensieve werkstoffen en geeft de huid een prachtige glow. Je ziet na één treatment al direct resultaat! Tijdens deze behandeling worden intensieve producten als de Mandelico Glow Peel en de Spicy Skin Shock gecombineerd met de toepassing van meerdere ampullen in 1 behandeling. Én wij gebruiken niet alleen intensieve producten maar ook ons parade paardje de Diamond Touch, één van jullie favoriete items uit onze behandelingen.

DIAMOND SKIN BOMB +- 45 min l € 100,00

Dit is dezelfde behandeling als die daarboven genoemd, maar dan zonder het speciaal masker. 

DIAMOND +- 75 MIN l € 135,00

Een cosmedical behandeling voor intensieve huidverbetering. Incl. Diamond Touch, fruitzuur, bindweefselmassage en een botuline mask.

DIAMOND +- 60 MIN l € 110,00

Een cosmedical behandeling voor intensieve huidverbetering. Incl. Diamond  Touch, fruitzuur en een intensieve bindweefselmassage.

DIAMOND +- 45 MIN l € 90,00

Een cosmedical behandeling voor intensieve huidverbetering. Incl. Diamond Touch en bindweefselmassage.

Stephanielangezaalfotografie-165_edited.jpg
bottom of page