HOE KUNNEN WE JOUW HUID GEZOND HOUDEN?
 
Er goed uitzien, is je goed voelen
Bij Zo Marleen weten we alles over er geweldig uitzien. We investeren al jaren in vernieuwende beautymethodes. Door de Cenzaa producten in je dagelijkse routine te gebruiken, haal jij het beste uit jezelf.
Resultaat zoals je van ons gewend bent
Deze intensieve “WOW MOM” Home Treatment voorziet je huid van exclusieve en hoogwaardige werkstoffen voor optimaal resultaat. Deze Home Treatment van instituutkwaliteit is gebaseerd op de innovatieve Spicy Skin Shock. De set is daarnaast verrijkt met twee aanvullende intensieve speciaalproducten voor een complete Skin Boost Home treatment voor thuis.
 
Zo Marleen staat voor je klaar.
Een heerlijk moment voor jezelf Speciaal voor jou als mama hebben we ook enkele tips toegevoegd over hoe je de sfeer van een Cenzaa Schoonheidssalon in huis kunt halen. Zo ervaar je naast resultaat voor je huid een heerlijk moment van ontspanning. Samen sterk Samen kunnen we ervoor zorgen dat een gezonde en stralende huid heel normaal is en blijft. 
WAT HEB JE NODIG?
Tover je badkamer om in je eigen spa zodat jij thuis deze 'WOW MOM’ Home Treatment kunt doen. Voor deze treatment heb je de volgende producten nodig:
• Spicy Skin Boost 
• Vinolin (rode wijn) Ampul
• Rode Wijn Collageen masker
• Sweet Heaven 24H Cream
• Kompresdoek / gastendoekje / washandje
WAT DOEN DE PRODUCTEN VOOR JOUW HUID ?
• Spicy Skin Shock; een Cell Activating Masker welke je huid in no-time stimuleert en bijdraagt aan de verbetering van de doorbloeding in de huid. Zorg hiermee voor een revolutionaire boost voor je huid!
• Vinolin Ampul op basis van krachtige ingrediënten uit wijnbladeren die in zeer korte tijd een fris en vitaal huidresultaat geven.
• Speciaal maskermoment met het Rode Wijn Collageen Masker voor een zachte, stralende huid met minder rimpeltjes en een frisse opslag!
• Sweet Heaven is een comfortabele crème die de huid optimaal hydrateerd, stimuleert collageen & elastine.
HAAL DE SFEER VAN ZO MARLEEN IN HUIS.
1. Steek een heerlijke geurkaars aan.
2. Kom in de stemming met mijn 'Zo Marleen music list' Spotify Playlist.
3. Even de drukte van huis ontvluchten? Pak een heerlijk kopje thee en nestel je met een goed boek op een fijn plekje binnen in je huis of buiten in de tuin. Adem diep in en ontspan…
START JOUW WOW MOM HOME TREATMENT.
CENZAA REINIGING*
De basis van huidverzorging en verbetering is een goede reiniging. Voordat je de speciale “Spicy Skin Boost” Home Treatment producten gaat gebruiken is het essentieel de huid te reinigen met een Cenzaa reinigingsproduct, passend bij je huidconditie.
 
DIEPTEREINIGING*
Voor optimale opname van de werkstoffen uit deze treatment set adviseren wij je je huid, voorafgaand aan deze “Spicy Skin Boost”, tevens te voorzien van een Cenzaa dieptereiniging, ofwel peeling. Deze stap levert direct zichtbaar effect. Bovendien neemt een diep gereinigde huid alle hoogwaardige werkstoffen optimaal op. En optimale opname staat voor maximale huidverbetering!
1. SPICY SKIN SHOCK
Gebruik na de dieptereiniging de Spicy Skin Shock en zorg hiermee voor een revolutionaire boost voor je huid! De Spicy Skin Shock is een Cell Activating Masker die je huid in no-time stimuleert en bijdraagt aan de verbetering van de doorbloeding in de huid. Onmiddellijk na het aanbrengen voel je dat je huid een krachtige, intensieve zuurstofimpuls heeft gekregen en heeft je huid een prachtige rode gloed. Het is een onmisbaar product dat de strijd aangaat met huidveroudering en huidproblemen.
 
Spicy Skin Shock is speciaal ontwikkeld om de doorbloeding van de huid te stimuleren en het geeft de huid een zuurstofshot. Spicy Skin Shock geeft de huid een zeer intensieve boost, egaliseert en verstevigt maximaal en zorgt voor een stralende huid van gezicht, hals en decolleté.
Na gebruik is directe roodheid waarneembaar en gloeit de huid nog enige tijd heerlijk na.
GEBRUIK
Cenzaa Thuis Ritual - stap 1:
1. Breng de Spicy Skin Shock in een dun laagje aan op een gereinigde huid (huid rondom de ogen vrijhouden). Bouw de inwerktijd voorzichtig op zodat de huid kan wennen aan de intensiviteit van de Spicy Skin Shock.
2. De inwerktijd is afhankelijk van de conditie van de huid en zal in overleg met je Cenzaa huidexpert kunnen worden afgestemd. - Inwerktijd bij een snel reagerende huid: variërend van gemiddeld 1 minuut tot 3 minuten. - Inwerktijd bij een vale, slecht doorbloede huid: variërend van gemiddeld 3 tot 7 minuten.
 
Cenzaa Thuis Ritual - stap 2:
 
1. Verwijder de Spicy Skin Shock na de gewenste inwerktijd met een lauwwarme doek.
2. Na gebruik gloeit de huid nog enige tijd na en kan een lichte tinteling ervaren worden.
 
Tip: Gebruik de Spicy Skin Shock gedurende 2 weken elke dag waarbij je de inwerktijd opbouwt en afstemt op de wensen en behoeftes van jouw huid. 
CENZAA MIST*
Vernevel na de Spicy Skin Shock een Cenzaa Mist over decolleté, hals en gelaat. Deze stimuleert de opname van het ampul en herstelt de pH van de huid.
2. VINOLIN AMPUL (deel 1)
Dit Vinolin ampul bevat krachtige ingrediënten uit wijnbladeren die in zeer korte tijd een fris en vitaal resultaat geven. Het effect is een rustige, zachte en herstelde huid. Een perfecte oplossing voor een huid die wel een oppepper kan gebruiken en daarnaast ook uitermate geschikt voor de rijpere huid. Een fantastisch geschenk voor je huid!
GEBRUIK
1. Schud de ampul krachtig voor gebruik
2. Plaats je duim op het witte stipje en breek de ampul open op het smalste gedeelte van de hals.
3. Breng een half ampul aan op gezicht, hals en decolleté en klop het zachtjes in de huid.
4. Laat de huid rondom de ogen vrij.
 
3. MASKERMOMENT MET HET RODE WIJN COLLAGEEN MASKER
Regenerend & Hydraterend Collageen Masker. Het Rode Wijn Collageen masker werkt bijzonder effectief op een dunne, rijpere, vale, ruwe, vochtarme en vermoeide huid. Dit masker pakt de huid op verschillende fronten aan en voorziet de huid van een boost aan antioxidanten, hydraterende en verstevigende werkstoffen. Het resultaat: een zachte, stralende huid met minder rimpeltjes en een frisse opslag!
 
TIP: Verwarm het masker voor gebruik door deze (inclusief verpakking) enkele minuten in warm water te leggen.
GEBRUIK
1. Open de verpakking langs de scheurrand
2. Neem het masker voorzichtig uit de verpakking en plaats deze op je gezicht
3. Zorg dat het masker goed aansluit
4. Laat het masker bij voorkeur 20 minuten inwerken en geniet van dit heerlijke momentje rust
5. Hierna het masker afnemen. Het residu kun je op het gelaat inmasseren
6. Het masker hoeft niet afgespoeld te worden
PH HERSTEL MET EEN CENZAA MIST*
De Cenzaa Misten maken een belangrijk onderdeel uit van het Cenzaa 6 stappenplan. Ze hebben een vocht en PH herstellende werking en stimuleren het transport van werkstoffen in de huid.
5. VINOLIN CAVIAR AMPUL DEEL 2
Breng het resterende deel van de ampul aan op gezicht, hals en decolleté en klop het zachtjes in de huid waarna je je huid verzorgt met een Cenzaa 24H crème en Cenzaa Sunprotection.
6. SWEET HEAVEN
De allerlaatste stap. Breng de Sweet Heaven 24H cream aan op gelaat, hals en decolleté. 
*Deze producten maken geen onderdeel uit van de ‘WOW MOM’ Home Treatment.
ZIEN WAT DE HOME TREATMENT VOOR JOUW HUID HEEFT BETEKEND?
Maak een foto voor en na het gebruik van deze treatment. Hieronder lees je tips voor de perfecte foto:
• Zet je hele gezicht op de foto
• Maak een foto van de zijkant van jouw gezicht
• Poseer voor een neutrale achtergrond
• Fotografeer steeds op dezelfde plek in de kamer
• Niet tegen het licht in fotograferen
• Maak een foto op hetzelfde moment van de dag
• Maak een foto vanuit dezelfde hoek • Vergeet niet om de datum te noteren
• Gebruik geen bewerking-app
• Probeer de foto zo rustig mogelijk te houden Inspireer ook anderen en deel jouw waanzinnige resultaten online met #zomarleenhometreatment
We hopen dat je hebt genoten van deze heerlijke‘WOW MOM’ Home Treatment en dat je je huid ziet stralen. Geniet van dit prachtige resultaat!
 
Heeft deze ‘Home Treatment’ je geïnspireerd om ook thuis te werken aan maximaal resultaat voor de huid? Ben je enthousiast over de producten van Cenzaa en verlang je naar langdurig optimaal resultaat voor jouw huid? Stap dan nu extra voordelig over op jouw persoonlijke 6 stappenplan met de full-size producten van Cenzaa in een luxe beautycase!
 
Je ontvangt €65,- korting* op een beautycase passend bij jouw huidtype. Heb je vragen, bel of app mij dan gerust. 06 81558106
Liefs, 
Marleen