c98ebb4a-189d-4669-9f05-bb140f5fd7eb.jpg
PRIKKEL JE ZINTUIGEN MET DE PURE GEUREN EN TEXTUREN
UIT DE IJSLANDSE NATUUR!

Reis jij weer met ons mee naar het betoverende IJsland.  Een  uniek  deel  van  de  aarde  waar  je  alles  kunt  vinden;  van  bijzondere  bodemschatten  met  hoogwaardige werkstoffen om prachtig huidresultaat mee te behalen, tot eeuwenoude beautygeheimen en rituelen voor een heerlijke ontspannende beleving.

Geniet thuis & droom weg tijdens jouw exclusieve behandeling naar Reykjavik. Ervaar de sensationele beleving voor Body, Face, Eye & Mind.

RYJVK Glow & Wow is geïnspireerd door de woeste branding met krachtige wit schuimende golven die tegen de vulkanische basaltrotsen breken. Dé sensationele combinatie van power en schoonheid, die zo kenmerkend is voor IJsland! Elke  golf  is  een  verrassing  en  geen  golf  is  gelijk  aan  de  vorige!

Verwen je huid met een ultieme selectie en unieke combinatie van de mooiste producten van RYJVK. Met als absolute highlight  het  RYJVK  OXYGEN  SILVER  MASK.  Dit  verfrissende  gelmasker,  waarvan  de  gel  na  het  aanbrengen  in  zacht  bruisend  schuim  verandert, geeft je echt een waanzinnige beleving! Laat je verrassen en geniet! Of zoals ze in IJsland zeggen: njóta!

 

Deze verfrissende weldaad voor de huid bevat een aantal bijzondere highlights die jou meeneemt op een indrukwekkende reis naar magisch IJsland.

 

- RYJVK THERMAL CLEANSING MIX
Droom weg met een romig en tintelend reinigingsritueel op basis van thermaal water en botanische extracten. Jouw huid wordt tot in de diepste huidlagen gereinigd.

- RYJVK SKIN POLISH
Een unieke combinatie van fruitzuren én fruitenzymen zorgt ervoor dat dode huidcellen op een effectieve wijze worden verwijderd. Deze polish verbetert de huidteint en geeft je huid een schitterende glow.

- DIAMOND TOUCH (alleen bij de golden behandeling)

Shine like a diamond; Door de behandeling te combineren met de Diamond Touch verbeter je niet alleen het huidoppervlak maar werk je ook in de huid. Dankzij de doeltreffende werking van de zuivere diamanten, in combinatie met de intensieve RYJVK ontstaat er een egale, stralende en gelijkmatige teint.

- RYJVK SOAK MASK
Je ervaart een verfrissend gelmasker, dat na het aanbrengen verandert in een zacht bruisend schuim en je een sensationele beleving geeft. Deze rustgever zuivert, ontspant en verzacht jouw huid.

- RYJVK VITC BOOST
Dit krachtige vitamineshot voorziet de huid van een boost aan energie en wist de sporen van vermoeidheid.

- RYJVK VELVETY SENSAGE
Geniet van een ontspannende massage en droom weg op de deining van de golven.

- CENZAA TOUCH UP MASK
Voeding, een anti age effect, kalmering of hydratie?  Je huid wordt voorzien van precies dat masker waar jouw huid om vraagt!  Voor een energieke en stralende huid!

- RYJVK MINI BODY EXPERIENCE
Ontdek de bijzondere textuur van de Soft Shower Oil en de verfrissing en sensationele geurbeleving van de Enriched Body Cream.

- RYJVK FINISHING TOUCH
Een luxe finish vol hoogwaardige werkstoffen die zorgt

U ontvangt na afloop van de behandeling de Eye Experience Set geheel GRATIS;

Ontdek de besellers uit de RYJVK collectie met deze prachtige set t.w.v. € 39,95

- Brithtening eye cream

- Home Perfume

- Scented Sachet

 

GOLDEN GLOW & WOW (inclusief Diamond touch) € 119,95

SILVER GLOW & WOW € 89,95

* te boeken in de maanden September & Oktober bij Marleen

 

cenzaa-cenzaa-ryjvk-eye-experience-set.jpg
WhatsApp Image 2021-08-31 at 16.51.17.jpeg