EEN STRALENDE EN

GEZONDE HUID

Een gezonde, jonge en stralende huid, dat is wat u wilt! Maar hoe bereik je dat? Welke producten kunt u gebruiken en in welke volgorde?

Zo Marleen helpt u graag en heeft hiervoor het unieke 6 stappenplan van Cenzaa voor maximale huidverzorging en huidverbetering. Zo weet u precies welk product u wanneer kunt gebruiken, zodat ik u een gezonde huid kan geven!

'Bij Marleen proef make-up gehad voor de bruiloft en kreeg ook meteen huidadvies. Ik heb reinigingsproducten, 24 uurs creme en de bb bronzer aangeschaft. Mijn huid straalt weer en voelt niet meer trekkerig!!! Ik straalde zo op mijn eigen bruiloft #dankbaar'

- Lisette

'Vanmiddag weer een heerlijke gezichtsbehandeling gehad bij Marleen. Ze doet dit met veel passie en grote kennis. Echt een aanrader voor goed huidadvies en zeker als je net als mij een huidaandoening hebt. Mijn huid is al veel minder gevoelig en nooit meer zo rood.

- Sandra Scholten

'Behalve dat Marleen een leuke en vlotte meid is en ze een supermooie salon heeft, heeft ze ook de juiste kennis in huis!

Mijn huid heeft lang niet meer zoveel onzuiverheden. Ik heb nu de huid waar ik altijd van droomde...

- Liselotte

'Gezellig, warm, deskundig, zeker een aanrader!'

- Cenzaa Mystery Guest

prijstlijst 2.png