top of page
Stephanielangezaalfotografie-167_edited.jpg
HUIDVERZORGING MET OOSTERSE BELEVING!
LEVEL 1

Wilt u heerlijk ontspannen en even ontsnappen aan de drukte van alledag? Met deze onderscheidende  behandelingen geven wij u een unieke ervaring. Om uw behandeling zo persoonlijk mogelijk te maken geniet u altijd van een op maat gemaakte behandeling. De behandeling eindigt altijd met een verrassende touch. 

Kies de behandelduur van uw me-time moment en geniet!

BASIC SKINCARE TREATMENTS

BASIC +- 90 MIN l € 85,00

Een heerlijke behandeling volledig gericht op ontspanning en het verzorgen en reinigen van de huid. 

De behandeling bestaat uit epileren, huidanalyse, reiniging, dieptereiniging, masker, gelaatsmassage, hoofdhuidmassage, lomi lomi massage, mist en een verzorgende afsluiting.

BASIC +- 60 MIN l € 60,00

Een reinigende, verzorgende & ontspannende behandeling die speciaal op uw huidconditie en huidwens is afgestemd.

De behandeling bestaat uit epileren, huidanalyse, reiniging, dieptereiniging, masker, gelaatsmassage, hoofdhuidmassage, mist en een verzorgende afsluiting.

BASIC +- 45 MIN l € 50,00

Een reinigende en verzorgende behandeling die speciaal op uw huidconditie en huidwens is afgestemd.

De behandeling bestaat uit epileren, huidanalyse, reiniging, dieptereiniging, masker, druk-punt-massage, mist en een verzorgende afsluiting.

BASIC +- 30 MIN (alleen te boeken tot 21 jaar) l € 37,50

Een behandeling speciaal ontwikkeld voor de jeugd. Leuk om cadeau te doen of om een behandeling te ervaren bij Zo Marleen.

De behandeling bestaat uit epileren, huidanalyse, reiniging, dieptereiniging, masker, mist en een verzorgende afsluiting.

MEN CARE +- 45 MIN l € 50,00

Een heerlijke ontspannen behandeling, speciaal afgestemd op de mannenhuid. De mannenhuid heeft vaker dan een vrouwenhuid last van onzuiverheden, maar is ook gevoelig en vochtarm. Regelmatige scheerbeurten en blootstelling aan de zon hebben gevolgen voor uw huid. Dagelijkse verzorging met frisse matterende texturen zullen de huidfuncties goed in balans brengen en zorgen voor een fitte en egale huid.

De behandeling bestaat uit huidanalyse, reiniging, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen, masker, massage van nek en schouders, mist en een verzorgende afsluiting.

Stephanielangezaalfotografie-150_edited_edited.jpg
bottom of page