HUIDVERZORIGING MET OOSTERSE BELEVING!

Met deze onderscheidende  behandelingen geven ik u een unieke ervaring. Om uw behandeling zo persoonlijk mogelijk te maken geniet u altijd van een op maat gemaakte behandeling. De behandeling eindigt altijd met een verrassende touch. 

SKIN DISCOVERY APPOINTMENT  +- 45 min

TREAT // TRY-OUT // TRAVEL

 

Wilt u genieten van een verkwikkende korte behandeling, uitgebreide skin check en daarbij ook meteen de producten van Cenzaa?

Speciaal ontwikkeld voor uw huidwensen. Want u wil toch het allerbeste voor uw huid? Kies voor een gezonde en stralende huid met huidverbeterende en doeltreffende producten voor thuisgebruik. In deze bewaarbox vindt u 7 luxe travel sizes. Prachtig om cadeau te geven, zelf te proberen of voor tijdens uw vakantie.

De behandeling bestaat uit reiniging, skin check, dieptereiniging, een verzorgende afsluiting en uitleg van de Cenzaa Discovery Box.

Van € 165,00 voor slechts €99,95

CENZAA IMPRESSIONS +- 60 min

Een reinigende en verzorgende behandeling die speciaal op uw huidconditie en huidwens is afgestemd.

De behandeling bestaat uit epileren, huidanalyse, reiniging, dieptereiniging, masker, druk-punt-massage, mist en een verzorgende afsluiting.

€ 54,95

HELLO BEAUTY +- 45 min

Een reinigende en verzorgende behandeling die speciaal op uw huidconditie en huidwens is afgestemd.

De behandeling bestaat uit epileren, huidanalyse, reiniging, dieptereiniging, masker, kort druk-punt-massage, mist en een verzorgende afsluiting.

€ 54,95

MEN CARE +- 45 min

Een heerlijke ontspannen behandeling, speciaal afgestemd op de mannenhuid. De mannenhuid heeft vaker dan een vrouwenhuid last van onzuiverheden, maar is ook gevoelig en vochtarm. Regelmatige scheerbeurten en blootstelling aan de zon hebben gevolgen voor uw huid. Dagelijkse verzorging met frisse matterende texturen zullen de huidfuncties goed in balans brengen en zorgen voor een fitte en egale huid.

De behandeling bestaat uit huidanalyse, reiniging, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen, masker, massage van nek en schouders, mist en een verzorgende afsluiting.

€ 48,95

OPENINGSTIJDEN

Maandag:                                     

Dinsdag (oneven weken):  

Woensdag:          

Donderdag:                   

Vrijdag:                               

Zaterdag (even weken):          

Zondag:  

Geopend op afspraak

8:30 uur tot 17:30 uur     

8:30 uur tot 17:30 uur

8:30 uur tot 17:30 uur

13:00 uur tot 22:00 uur

8:30 uur tot 17:30 uur

8:30 uur tot 15:00 uur

Gesloten

ZO MARLEEN

Pastoor C.M. van Everdingenstraat 27 a

7165 AJ Rietmolen

M: 06 81558106

E: zomarleen@gmail.com

  • Facebook - White Circle
  • White Instagram Icon